Kohti kesää

05.05.2021

Viimeinkin ollaan päästy toukokuun puolelle, ja nykytilannetta seuratessa näyttäisi lupaavalta että kesän alkaessa pääsee hieman kiinni harrastuksiin.

Juoksupuolella Tampereen rataa ruvetaan availemaan, sinne on helppo lähteä niin nuoren koiran kanssa kun hakemaan koejuoksuja ja aikojakin. Harjoituksia voi seurata muunmuassa Facebookista Pirkanmaan vinttikoirakerhon sivuilta.

Jyväskylän suunnilla maastotreenejä kannattaa seurata Keski- Suomen Vinttikoirakerhon sivuilta- myös sinne on helppoa lähteä vasta- alkajankin kanssa. Aika näyttää että pääseekö treeneihin jos ei ole kerhon jäsen, nämä ovat olleet toimia koronaviruksen kanssa pitää treeniporukka rajattuna. Sama koskee myös Luhtilaukkaajia Hyvinkäällä.


Näyttelyitäkin näyttää pidettävän näin "ensimmäisinä" Tuurin Miljoonakoira 2021, rajatulla koiramäärällä. Tämän jälkeen heinäkuun puolella näyttäisi pyörivän jo normaalimmin, joten ehkä pikkuhiljaa ruvetaan Pikkuliisalaisetkin pääsemään tositoimiin!

Näyttelyharjoituksia pyörii monissa kaupungeissa omissa seuroissaan ja niitä kannattaakin seurata harjoituksen vuoksi, ettei sitten itse näyttelyt mene pöydän alle esiintymisen ollessa uutta ja varsinkin nuoren, kokemattoman koiran kanssa- jännittävää. Mutta ilon kautta nämäkin, niin koiralle kun omistajallekin!

Updated by Nea Rasikannas 
All rights reserved 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita