KUULUMISIA

Tällä viikolla oli myös pentuetarkastus eläinlääkärillä, ja kaikki pennut tasaisia ja terveiksi todettuja❤ tyttöjen painot olivat 2,5kg-2,7kg välillä ja poikien 2,8kg-3,3kg. Pojilla myös näyttäisi olevan kaikilla kivekset paikallaan!

Pentuset 4vk

18.10.2022

Pennut täyttivät neljä viikkoa, ja oli kuvausten aika- kaikki yhdeksän ovat kasvaneet tasaisesti ja pöhinä ei rajoitu enää pentulaatikkoon vaan meno rupeaa olemaan jo villiä 😀
Kaksi brindleä urosta olisi vailla sitä juuri oikeaa, omaa kotiansa. Kiveksiä täällä kovin odotetaan paikoilleen, joten toiveissa olisi harrastusmahdollisuuksista...

Yksi pennuista oli jäänyt väärään asentoon jumiin, joten päädyttiin hätäsektioon. Lopputuloksena maailmaan syntyi 9(+1) pentua jakaumalla 6u +3n, yhden ensimmäisten joukossa syntyneen nartun valitettavasti päätyneen enkeliksi🖤

Valo on kisannut maastoissa ja pyörähtänyt hyvin näyttelyissä sekä, radallakin tullut kiidettyä reiluun otteeseen. Valon taustalta löytyy vahvempaa juoksupuolta, ja tästä on myös Valon siskon Hertan pentue antanut vahvaa näyttöä. Valo on luonteeltaan tasapainoinen, menevä sekä iloinen uros.

Kohti kesää

05.05.2021

Viimeinkin ollaan päästy toukokuun puolelle, ja nykytilannetta seuratessa näyttäisi lupaavalta että kesän alkaessa pääsee hieman kiinni harrastuksiin.

Kuulumisia

27.02.2021

Katse- pentueen pennut ovat aloittaneet oman elämänsä uusissa, omissa perheissään ja arki on lähtenyt pyörimään hyvin. Yhteisen, toimivan arjen luominen on uutta ja välillä hankalaakin niin pennulle kun uusille omistajillekin, yhteisten pelisääntöjen luominen vaatii toistoja ja kärsivällisyyttä.

Armi- Annelin ja Justuksen pennut saapuivat maailmaan aamuyöstä 18.11. Emällä ja pennuilla kaikki hyvin, pennut tasaisia ja synnytys sujui hienosti. Jakaumaksi tuli viisi urosta ja neljä narttua, värijakaumaa brindlen monissa muodoissa sekä fawnia.

Pentu- uutisia

16.10.2020

Ukrainan tuonti Armi- Anneli on ultrattu tiineeksi 15.10. Pentuja odotellaan viikolle 46. Isänä on Justus "Pikkuliisan Tarina viisaudesta". Molemmat vanhemmat tutkittu terveiksi, sekä ovat avoimia ja luonteikkaita tapauksia.

Samalle viikonlopulle osui useampi näyttely, ja viikonlopun korkkasi Unohtumaton- pentueen Douglas ollessaan ensi kertaa näyttelyissä Latviassa, ja vieläpä upealla tuloksella JUN ERI1 SA JCAC PU4 (Tuomari Katrin Raie, Viro). Onnea Douglas + omistajat!

Nyt epätavallisten aikojen pikkuhiljaa hellittäessä, alkavat kerhot ja seurat hiljalleen availla ja järjestellä treenejä. Unohtumaton- pentueesta on osa päässyt jo vieheen makuun, niin sanotusti lamput syttyen pentumaisen hömpöttelyn ja kunniajuoksujen kera! Isi- Gimlin kanssa asustelevasta Douglasista saatiin jopa upea kuva;

Updated by Nea Rasikannas 
All rights reserved 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita